Friday, March 16, 2007

Generel info...

SÅ ER DER 14 DAGE TIL SKITUR. Har lige fået mail fra movement travels, som skriver nogle generelle informationer. Her er de relevante af dem...

I Livigno skal der ikke medbringes billede til liftkort.
På alle italienske destinationer vil man mod et depositum på 5-7 euro få udleveret et key-card. Depositum tilbagebetales ved aflevering af key-card, sidst på ugen.

HUSK DET GULE SYGESIKRINGSKORT !
Det gule kort fra den Offentlige Sygesikring gælder som sygeforsikring under ferierejser i Europa. Dækningen gælder i indtil en måned og omfatter udgifter i forbindelse med sygdom og tilskadekomst, jf. regler for den Offentlige Sygesikring. Bemærk, at du i visse tilfælde selv skal betale for medikamenter (eksempelvis, hvis der ikke er udstedt recept). Ved tilskadekomst kan man i sjældne tilfælde blive pålagt et mindre udlæg fra pisteredningstjenesten for transport fra ulykkesstedet, som bliver refunderet af sygesikringen, mod fremvisning af originalkvitteringer. Husk altid at gemme originalkvitteringer!

Hvilebus

Opsamling
Movement Travels hvilebusser kører fra København over Fyn ved fyldte busser fra
Sjælland køres der via Rødby/Puttgarden.

Afrejsested:

Ellebjerg:
Simon, Kirsten, Mie, Kasper, Benny

Ølby st.:
David, Paw, Morten

Bagage

Der må medbringes 1 kuffert, 1 støvletaske og 1 par ski. Derudover diverse håndbagage, dog max. 5 kg.

Mad & drikke
Der kan i bussen købes diverse former for mad som f.eks. pølser m/brød, toast, popcorn, m.m. Desuden er der såvel kolde som varme
drikkevarer. Du kan forudbestille morgenkomplet til hjemrejsen. Pris 45 kr. per person.

Pauser
Hvilebusserne følger den hurtigste rute gennem Europa via Fyn og Jylland. Europaruten køres med indlagte pauser for spisning, rygning. Det anbefales at medbringe en pude og et tæppe. Husk i øvrigt Euro til eventuelle indkøb undervejs.
Bemærk at alle hvilebusser er røgfri!

Velkomstmøde
Movement Travels afholder velkomstmøde på de fleste rejsemÂl. Her informeres om arrangementer i ugens løb. Ved ankomst vil der blive informeret om tid og sted for velkomstmøde.

Og så lige et friskt billed fra livigno parken...